Despre MobilePay

Aplicația MobilePay permite consultarea datoriilor către bugetul local și achitarea acestora, precum și plata amenzilor contravenționale, prin acceptarea la plata online a cardurilor bancare. Aplicația permite solicitarea datelor de acces , În urma acceptării de către un opoerator a solicitării se vor primi pe email ulilizatorul și parola de acces în secțiunea de consultare și plată. Cu aceste date se poate accesa și platforma pentru cetățeni.

Mod de utilizare

 1. Obtinerea datelor de acces. Se vor completa datele personale din secțiunea "Solicitare date acces", în functie de optiunea aleasa(persoana fizica sau juridica). Se apasa apoi pe butonul Continua si se trece la pasul 2 unde se face o fotografie tip selfie cu camera frontală a dispozitivului mobil. Apoi se trece la pasul 3 unde este necesara încărcarea unei copii sau poze a cărții de identitate(poate fi preluata din galeria foto sau se poate face o poza pe loc). Se apasă butonul "Trimite datele" pentru a trimite solicitarea. Veți primi un email de confirmare a înregistrării pe adresa de email completată în formular. Cererea va fi validată de un operator din primarie. Ân momentul accetării cererii veți primi un email cu datele de acces. Utilizatorul va fi adresa de email, iar parola primită pe email trebuie schimbată la prima autentificare cu o parolă știută doar de dumneavoastră.
 2. Conectarea la aplicație
 3. Se face conectarea la aplicație pe bază de utilizator si parola sau cu CNP (persoane fizice) sau cu CUI (persoane juridice)
 4. Dupa conectare
 5. Pentru efectuare unei plăți se alege categoria de taxă.
 6. Se completează formularul cu datele despre amendă sau se consultă pagina datoriilor, care permite modificarea sumelor aferente categoriilor de taxe și impozite afișate.
 7. La confirmarea intenției de plată se va efectua redirectarea pe pagina web securizată a procesatorului de plăți electronice unde se completează datele cardului cu care se va efectua tranzacția financiară. Confidențialitatea acestor date este garantată de standardele internaționale în vigoare.
  Datele cardului cu care se efectuează tranzacția, datele proprietarului cardului, sumele disponibile în debit, codurile de activare sau codurile înscrise pe card sunt procesate exclusiv în pagina certificată 3D Secure, proprietate a procesatorului de plăți online.
 8. Confirmarea finală a plății va conduce la o verificare a corectitudinii datelor cardului, urmată de o validare sau invalidare a tranzacției.
  În cazul unei tranzacții validate, se va face redirectarea către aplicația MobilePay și se va genera dovada de plată pe care o veți primi pe email.
  În cazul invalidării tranzacției, acțiunea nu va avea nici un efect asupra debitelor sau plăților dumneavoastră.Asistenta pentru plata cu cardul : 004 0758-463326  
Asistenta impozite si taxe locale - primarie